Over Aware


Waarom Aware?

Aware Jolanda van der Veeen Slimmer en efficiënter werken
Na jarenlange ervaring op diverse klantgerichte functies, projectmanagement en leidinggevende functies zag ik,  Jolanda van der Veen, steeds weer dezelfde worsteling. Hoe organiseer ik mijn werk zo dat het voor mij, de klant en het bedrijf goed is?

Aware Consultancy en Coaching is ontstaan vanuit mijn passie: dicht bij de mensen hen op een praktische manier coachen om slimmer en efficiënter te werken waardoor men meer plezier en resultaat uit hun werk halen.

De kracht van Jolanda:

Met mijn analytische vermogen kan ik snel nieuwe informatie tot me nemen, verbanden leggen en doordringen tot de kern. De gevormde beelden kan ik goed overbrengen op anderen. De ene keer om als groep verder te denken in creatieve oplossingen, de andere keer om in een persoonlijke coaching nieuwe inzichten te geven om verder te ontwikkelen. Met mijn frisse kijk op werkwijzen en procedures blijf ik op zoek naar verbeteringen.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mens achter de medewerker, wat houdt hem/haar bezig, welke patronen zijn er, hoe kan ik iemand helpen om zichzelf verder te ontwikkelen en de doelen te realiseren.

Mijn resultaat gerichte houding leidt ertoe dat ik focus hou op het halen van doelen. Ik ben daarin praktisch van aard en weet het nut van de doelen op anderen over te brengen.

Het geeft mij echt voldoening als ik zie dat klanten onze aanpak weten te waarderen en mensen verder zie groeien en ontwikkelen.

Ervaring van Jolanda:

Bij zowel de lokale als het centrale onderdeel van de Rabobank heb ik een brede ervaring in verschillende rollen opgedaan. Van klantgerichte en leidinggevende functies, kenniscentrum, systeemontwikkeling tot implementatie. De laatste 8 Rabo jaren heb ik projectmatig gewerkt in diverse grote verandertrajecten. Afwisselend in de rol van consultant, coach, trainer, projectleider. Maar altijd met passie om verbeteringen te realiseren.

Eind 2008 heb ik ontslag genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.
Ben PEP®-gelicenseerde, zit vol Outlook en Windowsknowledge, is NLP practitioner gecertificeerd, timemanagement expert, CRM-deskundige en Prince II Practitioner gecertificeerd.

Partners

In en om de projecten werkt Aware samen met de volgende professionals

Ineke Werkman PEP trainerIneke Werkman
Ineke is een ervaren coach met brede achtergrond in verschillende bedrijfstakken. Naast de PEP® trainingen begeleid zij ook teams op basis van specifieke thema’s in veranderingen. Zij motiveert mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen en het inspireert haar om mensen te laten ontdekken hoe dat voor hem of haar werkt.
Haar visie: Mensen veranderen wanneer ze zich veilig voelen en vertrouwen hebben in de verbetering.

Ben Vissers PEP trainerBen Vissers
Naast de PEP® trainingen begeleid Ben organisaties, teams en mensen op een breed vlak aan onderwerpen waarmee zij aan de slag willen. Van ‘samen collectief verantwoordelijkheid nemen’, ‘co-creatie’ of ‘als team beter leren samenwerken’. Als begeleider is hij scherp op de energie in het proces. Stroomt het of stokt het? En wat betekent dat? En hoe past dit in het grotere geheel van de organisatie? Hij vind het fantastisch om te zien dat mensen zichzelf herontdekken en meer energie krijgen door anders te gaan samenwerken. Zijn motto is: Samen aangaan wat er te doen is!

Wouter Verhagen PEP trainerWouter Verhagen
Wouter, van oorsprong werktuigbouwkundige, heeft ruim 30 jaar ervaring als leidinggevende in een internationale werkomgeving, bij multinationals als Ericsson, EDS, HP. Hij heeft daarmee ruime ervaring als manager in het aansturen van afdelingen, van programma’s en projecten, zowel van technische- als van organisatorische aard.
Zijn kracht: het begeleiden en implementeren van vernieuwingen. Zijn kwaliteiten: gestructureerdheid, analytisch, praktisch/hands-on, communicatief.

Hans Peters PEP trainerHans Peters
Hans heeft jarenlange ervaring als algemeen directeur in het internationale bedrijfsleven. Als ervaren ondernemer en coach is hij gefascineerd door de relatie mens, organisatie, en persoonlijke ontwikkeling. Coaching van (PEP®-) deelnemers wordt ingevuld door regelmatige bezoeken aan bedrijven en instellingen die de productiviteit van hun organisatie willen verbeteren middels aanbod van PEP® trainingen aan de medewerkers.
Zijn visie: het delen van ervaring, het inspireren en het overdragen van kennis om de effectiviteit van het werk te verbeteren