PEP® worldwide

Missie:

PEP® Worldwide is een internationaal opererend bedrijf welke hoogwaardige, op maat gesneden persoonlijke en team efficiency programma’s levert. Onder de merknaam PEP® is zij de expert en vertrouwde partner in het verhogen van de productiviteit en werkplezier van mensen.

PEP® vormt de brug tussen het menselijk gedrag en de alsmaar veranderende technologie in kantooromgevingen. Om gegarandeerd tot resultaten op de lange termijn te komen en onze missie te volbrengen, bieden wij onze klanten gepersonaliseerde PEP®-modules in combinatie met persoonlijke coaching aan het bureau van de deelnemers.

Het PEP® programma is sinds 1987 in Nederland.

IBT (Institute for Business Technology) vestigde zich per 1 juli 1987 in Nederland. Enkele jaren daarna werd vanuit Nederland de vraag van Belgische klanten ingevuld. Ondertussen bediende Kerry Gleeson (de oprichter van IBT) vanuit het hoofdkantoor in Florida de markt in Luxemburg. Op 1 januari 1994 werd deze markt overgedragen aan IBT Benelux. Sinds Januari 2010 is IBT verder gegaan onder de handelsnaam PEP® worldwide om zo aan te sluiten bij de inmiddels wereldwijde bediening van klanten.

Sinds de oprichting zijn alleen al in Nederland meer dan 250.000 mensen uit diverse organisaties met PEP® gestart. Klanten van PEP® worldwide komen uit alle geledingen van de markt; zowel éénpersoonsbedrijven als bedrijven uit de top 10-lijst hebben hun weg naar PEP® gevonden.

Sinds 1990 werkt PEP® worldwide met een licentieformule waarbij zelfstandig gevestigde coaches opgeleid zijn om PEP®-producten in hun aanbod op te nemen. In Nederland zijn ruim 25 PEP® coaches actief. Gezien de grote vraag naar PEP® is PEP® worldwide nog steeds op zoek naar zelfstandige professionals die zich willen licenceren. Heb je interesse? Kijk eens op de PEP® worldwide site