PEP ® Kennismaking

PEP ® bestaat in 2017 30 jaar in Nederland!

Het begon allemaal in een klein kantoor in Zweden waar Kerry Gleeson ruim 30 jaar geleden de PEP ® methode ontwikkelde. Hij was al snel overtuigd van de vakbekwaamheid van kantoormedewerkers maar zag hun worsteling met de hoeveelheid werkzaamheden. 

PEP ® 30 jaar efficiënter werken

PEP® al 30 jaar bewezen methode om efficiënter te werken

Door hen te helpen de informatiestroom beter te managen en de werkzaamheden nét iets anders te plannen en organiseren was men in staat efficiënter te werken.

De voordelen van de PEP ® methode waren snel duidelijk; tijdwinst, overzicht, rust in het hoofd, deadlines en doelen werden gerealiseerd. Men kwam eindelijk toe aan het uitvoeren van hun vak. Sinds 1987 is het PEP® programma ook in Nederland.

De PEP ® methode is meegegroeid met de ontwikkelingen

Waar toen nog veel documenten van hand naar hand gingen is het werkveld grotendeels verschoven naar digitaal werken. De informatiestroom is verveelvoudigd, systemen en de omgeving ontwikkelen in een rap tempo. Met de huidige werkdruk hebben professionals meer dan ooit behoefte aan concrete handvatten voor een goede werkorganisatie en werkplanning.

De PEP ® methode is meegegroeid met de digitale ontwikkeling en uitgegroeid naar een wereldwijd succes. De methode wordt door een groot netwerk gedragen en is inmiddels in 36 landen en evenzoveel talen beschikbaar. Sinds 1987 hebben veel Nederlandse bedrijven de voordelen ervaren. Aware met Jolanda als gelicenceerd trainer/coach maakt al ruim 8 jaar deel uit van dit netwerk.

Gratis PEP ® kennismakingsworkshop

Onze verjaardag willen we graag met je vieren.

  • Ben je benieuwd naar de PEP ® methode?
  • Wil je graag met een groep van 8 tot 10 collega’s ervaren wat de PEP ® methode jullie oplevert?
  • Ben je bereid 2 uur te investeren;

Vul onderstaand contact formulier in. We bespreken samen de opties voor de 2 uur durende gratis workshop met direct al veel praktische tips.

Ja ik wil een gratis kennismakingsworkshop plannen
Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Organisatie: *
Opmerkingen:
Telefoon:
* Verplicht
De gegevens worden vertrouwelijk behandeld