Waarom PEP®

Heb jij iedere dag gedaan wat je van plan was of stapelt het werk op en ga je met een onrustig gevoel (te laat) naar huis?

  • Ben jij verantwoordelijk voor je eigen werkplanning maar gelijker tijd afhankelijk van anderen?
  • Maak je regelmatig gebruik van je PC, loopt je mailbox harder vol dan je kunt verwerken, moet alles gister af?
  • Ben je goed in je vak, maar wil je nu eindelijk die gouden tips om je werk slimmer te organiseren?Heb je het gevoel dat Outlook meer voor jou kan betekenen maar heb je nauwelijks tijd om dat uit te zoeken?
  • Wil jij tijd besparen zodat je meer aandacht kunt geven aan andere belangrijke taken?
  • Werk je eigenlijk iets te vaak over, ’s avonds of in het weekend en wil je een betere balans werk-privé?

met minder moeite meer doen

Heb jij het gevoel geleefd te worden door de waan van de dag? Het kan ook anders;
Stel je eens voor, kwart voor vijf, je mailbox is bijgewerkt, de afspraken voor morgen voorbereid, de terugbelnotities afgehandeld, je hebt zelfs al een conceptstuk uitgewerkt voor overmorgen. Je weet precies wat je morgen te doen staat en hoe je het aanvliegt. Als het meezit kun je Bart morgen zelfs nog helpen met die offerte. Even de laatste dingen opruimen en dan ben je lekker op tijd thuis voor je gezin. Morgen belooft weer een leuke dag te worden.

Met de PEP® methode kan ik je strategieën leren hoe ook jij met een rustig en opgeruimd gevoel naar huis gaat.

De termen time management en slimmer werken komen steeds vaker voor in het dagelijkse leven. Dat is natuurlijk niet zo vreemd. Als je het woord time management letterlijk neemt is dat het managen van je tijd. Dat lijkt simpel. Maar om je tijd goed te kunnen indelen ben je ook continu jezelf en je omgeving aan het ‘managen’. Je omgeving verandert steeds sneller. En wees eens eerlijk, ben je zelf niet af en toe (onbewust) je grootste saboteur als het gaat om je tijdbesteding?

Dat maakt time management juist een stuk complexer.

Je kunt veel bereiken door bewust even stil te staan hoe jij je kwaliteiten inzet, waar je extra vaardigheden kunt gebruiken, hoe je met nieuwe technieken omgaat. Dit alles met als doel dat je met meer plezier een betere kwaliteit van werk en leven realiseert waarin flexibiliteit hoog gewaardeerd blijft!