Wat is PEP®

Met de PEP® methode, ofwel Personal Efficiency Program kom je in topvorm waardoor je sneller en makkelijker je doelen realiseert.

Welke doelstellingen heb jij zodat je werkreputatie naar topniveau gaat? Iedereen heeft een werkreputatie. Ben jij degene die altijd alles op tijd af heeft, het woord stress niet kent, op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, precies weet wat er nu speelt én wat volgende week hot is? Of zie jij nog punten waarop je wilt ontwikkelen?

Met de PEP® methode leer je vanuit 3 invalshoeken jezelf verder te ontwikkelen en je vaardigheden voor time management technieken te verbeteren.

pepprogramma

Welke ingesleten gewoonte heb jij en welke zijn nog effectief? Doe jij ongemerkt dingen dubbel, laat je je teveel afleiden, stel je lastige klussen uit? Onderzoek heeft uitgewezen dat we slechts 5% van de tijd bewuste keuzes maken. De overige 95% doen we onbewust. Op basis van routine of ingesleten gewoonten. Door je bewust te zijn van je eigen patronen krijg je een reëel beeld welke verbeterpunten jou helpen efficiënter te werken.

Haal jij het optimale uit je systemen zoals outlook en archiefsystemen? Soms lijkt het wel een dagtaak om je e-mail bij te houden. Maar hoe voorkom je dat het je dag beheerst? Maak slim gebruik van de prioriteringsmogelijkheden, stel outlook zo in dat het voor jou overzichtelijk is en voorkom onoverzichtelijke, dubbele archiefsystemen. In één oogopslag zien wat je nog te doen hebt, wie wil dat niet?

Sluit jouw weekplanning aan op het maand-jaardoel?
Aan het begin van het jaar maak je plannen wat je dat jaar wilt bereiken, maar voor je het weet word je geleefd door de waan van de dag. Doe je het belangrijkste eerst of krijgt degene die het hardst roept de meeste aandacht? Met waardevolle plannings- en prioriteringstechnieken breng je evenwicht in je planning. Wel zo duidelijk voor jezelf én je omgeving.

Time management en slimmer werken gaat over jou en je omgeving. Zowel mensen als systemen.Hoe jij daarmee omgaat bepaalt een groot deel van je succes. De persoonlijke coaching op de werkplek helpt je om de technieken die je met de PEP® methode leert door te vertalen naar jouw persoonlijke situatie.